Pe o vreme capricioasă, dar ideală pentru sport, la Cluj-Napoca a avut loc prima etapă a noului campionat de tenis cu piciorul.

Jocurile au fost găzduite de terenurile de zgură din cadrul Bazei Sportive Transilvania în organizarea clubului JSF din localitate, în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Bihor.

Disciplina sportivă foarte populară, cunoscută în Transilvania și sub denumirile de fotbal-tenis ori labtenis, a sunat adunarea în municipiul de sub Feleac, opt echipe aliniindu-se la startul noului sezon. Județul Bihor (prin Tengo Salonta și Tengo juniori, Futnet Oradea), a fost cel mai bine reprezentat, fiind urmat de Timiș (Futnet Timișoara și CS Dumbrăvița-Timiș) și Suceava (Blackhill Vatra Dornei și Rechinii Tehnici Câmpulung Moldovenesc), localnicii de la JSF Cluj completând lista participanților etapei inaugurale.

După jocuri disputate în două grupe, primele două clasate ale fiecărui cvartet au disputat semifinalele, gazdele de la JSF duelându-se cu Futnet Timișoara, iar Tengo Salonta cu Futnet Oradea. Conform calculelor hârtiei clujenii și salontanii și-au adjudecat victoria duelându-se în finala primei etape. Deși au pornit bine, câștigând proba de dublu, componenții echipei JSF au fost învinși cu 2-1, terminând runda ianugurală pe locul secund. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Futnet Oradea. Clasamentul dupa prima etapă: 1. Tengo Salonta – 33 puncte, 2. JSF Cluj 31, 3. Futnet Oradea 25, 4. Futnet Timișoara 22, 5. Tengo juniori 17, 6. Dumbrăvița-Timiș 15, 7. Blackhill Vatra Dornei 14, 8. Rechinii Tehnici 14.

Este deja cunoscut faptul că tenisul cu piciorul este un excelent sport complemntar pentru fotbaliști. Doi jucători consacrați, Doru Țuțoraș (Rechinii Tehnici) și Romulus Buia (Futnet Timișoara) au demonstrat acest lucru în disputa lor directă, meci care a oferit spectacol agreabil spectatorilor prezenți la etapă.

”Mai întâi de toate, aș dori să felicit echipa JSF Cluj pentru organizare, dar și pentru modul cum s-a prezentat în finala disputată cu echipa noastră Tengo Salonta. A fost o propagandă bună acestui sport. Le mulțumesc celorlalte formații participante, împreună suntem familia tenisului cu piciorul (futnetul) românesc. Îi așteptăm la următoarea etapă programată pe data de 8 iunie la Oradea” – Sorean Vasile, președinte CS Tengo Salonta și Asociația Județeană de Fotbal-Tenis.

”Ne bucurăm că noul campionat de futnet a debutat la Cluj-Napoca, unde labtenisul este un sport foarte îndrăgit. Le-am pus probleme salontanilor de la Tengo, acest lucru denotă progresul valoric al echipei noastre, dar consider că toți participanții au crescut în privința nivelului l care practică acest sport. Le mulțumim gazdelor noastre de la Baza Transilvania și sponsorului TermoSistem Cluj pentru sprijinul acordat.

Paul Negru – președinte JSF Cluj-Napoca

”Tenisul cu piciorul, sau futnetul, așa cum îi spunem noi este pentru noi pasiunea comună care ne unește. Ne bucurăm pentru prima întâlnire din acest an și pentru că am ajuns în careul de ași. Promitem că nu ne vom opri aici”, Gabriel Voicu, conducător și jucător Futnet Timișoara

”Am încheiat pe locul trei prima etapă, lucru ce ne bucură foarte mult. Am remarcat un progres evident al tuturor echipelor participante, ceea ce ne dă speranțe pentru viitor”, Szabo Levente – conducător și jucător Futnet Oradea.

”Ne-am prezentat onorabil la debutul noului campionat, mai ales în condițiile în care ne-am hotărât asupra înscrierii abia cu două săptămâni înainte de început. S-a simțit lipsa de omogenitate, dar jocul cu Futnet Timișoara a oferit una dintre cele mai frumoase dispute ale turneului. Ne vom pregăti în continuare, iar la etapa de la Oradea, echipa va arăta o altă față” – Csösz Krisztian, jucător CS Dumbrăvița.

”Pentru noi este o bucurie fiecare revedere cu cei mai buni practicanți ai acestui sport. Deocamdată echipele din Bucovina suntem la început de drum, dar învățăm de la cei mai buni și dorim ca pe viitor să ajungem să le punem probleme oricărui adversar” – Paul Boncheș, conducător  BlackHill Vatra Dornei

AJFTB a lansat cu aceasta ocazia si un website www.teniscupiciorul.eu pentru o mai buna informare a tuturor celor iubesc acest sport de masa si doresc sa faca pasul catre performanta.


❤️ Cum poti ajuta RezervaTeren.ro, cu 0 efort si 0 bani

Este foarte simplu, nu trebuie sa faci nimic special. Atunci cand iti faci cumparaturile online, foloseste link-urile de mai jos. Nu ti se percepe nicio taxa sau comision in plus, nu esti monitorizat, este doar un link catre site-ul respectiv, dar ne ajuta pe noi (este un link de afiliere). Apasa pe linkul dorit, de mai jos, inainte sa plasezi comanda. Asta e tot. Iti multumim!

✔️ Ai -10% reducere la Booking.com aici
ELECTRO IT
✔️ Incepe cumparaturile de la eMag.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Elefant.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la F64.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Carturesti.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Evomag.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la PCGarage.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Cel.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Ideall.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Diverta aici
HAINE MODA
✔️Incepe cumparaturile de la FashionDays.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Notino.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Otter.ro aici
COPII
✔️Incepe cumparaturile de la Nichiduta.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la BestKids.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Noriel.ro
AUTO
✔️Incepe cumparaturile de la ePiesa.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la AutoHut.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la RCA-ieftin.ro aici
ALTELE
✔️Incepe cumparaturile de la Floria.ro
✔️Incepe cumparaturile de la Lamonza.ro
✔️Incepe cumparaturile de la SportPartner.ro aici
✔️Incepe cumparaturile de la Vegis.ro aici
✔️ Incepe cumparaturile de la PentruAnimale.ro aici
✔️ Incepe cumparaturile de la Petmart.ro aici
✔️ Incepe cumparaturile de la Top-shop.ro aici