MirceaMester.ro revine cu o noua cronica din UEFA Champions League.

PSG – Manchester United 1-3

“Să vezi și să nu crezi. Parisul, suporterii și miliardele erau cu sacii în căruță, căruța era cu bateriile încărcate, iar băieții lui Ole Gunnar Solskjær erau scoși din ecuație. Ghinionul de pe Parc des Princes a fost că ecuația a fost de gradul trei în poarta lui Gigi Buffon, care se încăpățânează să joace fotbal în loc să le citească nepoților amintirile sale din copilărie, adică din cartea de astronomie scrisă de Brian May, capitolul despre Big Bang.”

Citeste articolul integral pe MirceaMester.ro

FC Porto – AS Roma 3-1 (după prelungiri)

“Ne place sau nu, trebuie să ne obișnuim cu noile legi ale firii din fotbal, prieteni: VAR-ul va decide tot mai multe faze, averi vor fi băgate pe ușa din dos a sportului, iar barba aia a lui Messi va deveni tot mai stranie. Asta e viața, nu suntem puși aici ca să-nțelegem mecanismele care duc la decizii de genul ăsta.

Romanii veneau pe îndrăgitul Estádio do Dragão având la tolbă un vânat consistent: 2-1 în tur. Pe de altă parte, aceiași băieți lui Di Francesco doar ce au încasat-o recent, în campionat, cu 3-0 de la vecinii laziali. Deci putem presupune că aveau genunchii ceva mai moi, ca după nunțile alea la care juri că nu mai pui piciorul vreodată.”

Citeste articolul integral pe MirceaMester.ro