Paul Pogba ar putea ajunge în vară la Juventus, chiar dacă “inamicul public numărul unu”, Jose Mourinho, a fost dat afară de la United. Mutarea depinde de un singur lucru: dacă “diavolii” nu se califică în Champions League, francezul va pleca, noteaza DigiSport.ro

Odată cu demiterea “Specialului” de pe “Old Trafford”, Pogba şi-a regăsit forma, iar cifrele lui sunt fantastice. Sub comanda lui Solskjaer, campionul mondial străluceşte din nou. Francezul are contract până în anul 2021 cu Manchester United și este cotat la 80 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În actualul sezon, Pogba are 25 de meciuri în 28 de etape în Premier League, în care a bifat 11 goluri și 10 assist-uri.

Chiar şi aşa, italienii anunţă că transferul la Juventus se poate face. Condiţia? United să nu se califice în Champions League. Trupa de pe Teatrul Viselor e în acest moment pe locul 5 în Premier League, dar bătălia pentru ultimul loc de Ligă se anunţă epică, Arsenal, United şi Chelsea fiind despărţite de doar 3 puncte.

Pogba la Juventus: poveste cu repetiţie

Potrivit DigiSport.ro, Pogba a fost aproape de Juventus şi în toamnă, când relaţia sa cu Mourinho devenise una “cu scântei”. Asta după ce în vara anului 2018, clubul care s-a aflat în pole-position pentru transferul lui Paul Pogba a fost FC Barcelona; însă în cele din urmă, catalanii i-au adus la centrul terenului pe Arturo Vidal și pe tânăriul Arthur.

În ultima perioadă s-a vorbit şi de un schimb Douglas Costa – Pogba, însă pista părea să fie abandonată, având în vedere că Mourinho e istorie pentru United, iar francezul străluceşte în tricoul formaţiei engleze.