Tenis Club Micii Asi

Fără review-uri
str. Mugur Mugurel nr. 6, București - Sector 3

Acest club nu a adăugat încă terenuri


Contact

str. Mugur Mugurel nr. 6, București - Sector 3
http://www.miciiasi.ro
Modalități de plată: Cash

Orar

Luni-Vineri: 8-21
Sâmbătă-Duminică: 8-22

Facilități

Prezentare club

Cand am pus bazele acestui proiect in 2008, am vrut sa oferim un mod mai usor si mai placut de a invata tenis inca de la varstele cele mai fragede.

Drept urmare am inceput sa ne adresam exclusiv celor mici, folosind metoda "Tenis 10".

In prima faza am inceput sa promovam tenisul direct in gradinite. "Inarmati" cu un arsenal de ustensile special concepute pentru cei mici format din rachete, mingii si filee, am pornit sa ne facem cunoscuti. Am organizat sesiuni de joaca in curtile lor sau in parcurile din imprejurimi.

Pe masura ce am castigat adepti, am inceput antrenamentele indoor. Sala noastra este un concept unic in Romania, reprezentat de cele doua terenuri reduse la scara, lucru care ii va face pe cei mici sa indrageasca tenisul inca de la primele antrenamente.

Unul din aspectele pe care punem accent in cadrul antrenamentelor, pe langa corectitudinea loviturii, este placerea copiilor de a juca tenis. Suntem adeptii metodei "Tennis Play and Stay". Aceasta este o campanie pornita in 2007 de catre ITF care are ca scop promovarea tenisului ca o activitate usoara, distractiva si sanatoasa.

Dovada faptului ca reusim sa aplicam cu succes aceasta metoda sunt rezultatele foarte bune obtinute de copii la diferitele concursuri de tenis la care am participat de-a lungul timpului.

De asemenea, pentru a face lucrurile si mai distractive, a devenit o obisnuinta ca in fiecare vara, pe langa activitatea principala sa organizam tabere si excursii. Acestea se desfasoara in locatia noastra proprie aflata in comuna Ganeasa la 15 km de Bucuresti. Prin acestea incercam sa creem o atmosfera relaxata si sa starnim interesul copiilor si catre alte preocupari.

PRIMA SALA DE TENIS PENTRU COPII DIN ROMANIA

Str. MUGUR MUGUREL Nr.6 , (zona MALL Vitan), Sector 3 , BUCURESTI
Nu există review-uri pentru acest club încă

Alte cluburi

Bvd. Pierre de Coubertin nr.501-503
București - Sector 1
str. Rosiori nr. 8
Galați
str. Fundatura Gruiului 115100
Câmpulung
str. Vasile Conta nr. 3
Cluj-Napoca
Soseaua de Centura nr. 7-9
București - Sector 6