Club Sportiv Laguna

Fără review-uri
Bibescu Voda 6, Constanța

Acest club nu a adăugat încă terenuri


Contact

Bibescu Voda 6, Constanța
laguna@cta.ro
0723528454
http://www.cslaguna.ro
Modalități de plată:

Orar

Luni-Vineri: 8-21
Sâmbătă-Duminică: 8-22

Facilități

Prezentare club

Locatia de desfasurare a cursurilor de TENIS DE CAMP organizate sub forma activitatilor sportive de timp liber si de pregatire in vederea inceperii participarii la concursurile oficiale :

Sala de sport a Liceului de arta Regina Maria (Casa de cultura)

Terenurile de tenis NEPTUN (la intrarea in Mamaia pe malul lacului)Profesor tenis Alexandru Abramiuc Profesor coordonator sectie tenis de camp : Alexandru ABRAMIUC
Telefon : 0752-066.372
Cursurile de tenis de camp sunt organizate astfel :

Grupa performanta (initiere) : 2 antrenamente pe saptamana (8 sedinte/luna). O sedinta de pregatire dureaza 1 h si 30 min. Se pot inscrie copii cu varsta intre 6 si 8 ani..
Grupa Sportul pentru toti : 2 antrenamente pe saptamana (8 sedinte/luna). O sedinta dureaza 1 h si 30 min. Se pot inscrie copii pe 2 categorii de varsta : 6-8 ani si 8-12 ani.
Grupele, cu exceptia programului pentru adulti, functioneaza cu minim 6 copii si maxim 10. In cazul in care se absenteaza de la sedintele de pregatire stabilite de catre club, orele neefectuate nu se recupereaza.

Pentru mai multe informatii cu privirea la programul de antrenament si conditiile de inscriere va rugam sa contactati profesorul.

Nu există review-uri pentru acest club încă

Alte cluburi

str. Mihai Viteazu nr. 10
Hunedoara
str. Drumul Cetatii nr. 26-28
Bistrița
str. Paunitei nr. 148A
Craiova
str. Viitorului nr. 24C
Craiova
Str. Lapusului nr. 2
Oradea