Complex Sportiv Extreme

Fără review-uri
Str. Ghita Serban Nr.15-19, București - Sector 3

Acest club nu a adăugat încă terenuri


Contact

Str. Ghita Serban Nr.15-19, București - Sector 3
csextreme.ro
Modalități de plată:

Orar

Luni-Duminică: 9-24

Facilități

Vestiar
Dușuri

Prezentare club

Miscare. Sanatate. Concentrare. Rezistenta. Deconectare. Pasiune. Daruire. Profesionalism. Eficienta. Dinamism. Armonie. Tonifiere. Echilibru. Creat din pasiune pentru a mentine un stil de viata, Complexul Sportiv Extreme, ce a luat fiinta in anul 2005, este locul ideal pentru cei care doresc sa faca din miscarea fizica o bucurie, o necesitate, dar si pentru cei care isi doresc sa inceapa un drum spre performanta.

Pentru ca forma fizica a dumneavoastra e specialitatea noastra, instructorii de la Complexul Sportiv Extreme actioneaza intensiv si cu profesionalism asupra tonusului muscular si fizic.

Va asteptam cu sali echipate cu aparate la cele mai inalte standarde, pentru fitness si aerobic, aer conditionat, muzica buna, dusuri si sauna, o invitatie pentru exercitiu fizic si deconectare.

Celor pasionati de fotbal sau tenis cu piciorul terenurile noastre, atat cel acoperit cat si cel in aer liber le ofera toate conditiile necesare practicarii unui antrenament de calitate sau participarea la diverse competitii sportive. Alegeti Complexul Sportiv Extreme, succesul unui corp in forma maxima.

Nu există review-uri pentru acest club încă

Alte cluburi

str. Ghirodei nr. 36
Timișoara
Str. Bascov nr. 14-18
București - Sector 5
str. Vasile Conta nr. 3
Cluj-Napoca
Str. T. Vladimirescu 62-64 Baile Govora
Râmnicu Vâlcea
str. Augustin Bunea nr. 1
Cluj-Napoca
str. Mihai Viteazu nr. 66
Piatra Neamț